Blog Yazarak Para Kazanma - Mobilnetim

Mobilnetim

Mobil ve Ä°nternetin Tek Adresi

9 Mart 2018 Cuma

Blog Yazarak Para Kazanma

 Ä°nternetten para kazanma baÅŸlığı altında blog yazarak para kazanma konusunu inceleyeceÄŸiz. Ä°nsanlara bilgilerinizi aktarmanın internette en popüler platformları biliyorsunuz ki Youtube ve Ä°nternet siteleridir. Video çekmeyi seven ve fenomen olmak isteyen kiÅŸilerin genelde Youtube'u seçtiÄŸini söyleyebiliriz. Benim gibi kamera karşısında olmak istemeyenler ama insanlara araÅŸtırmalarını,deneyimlerini aktarmak isteyenler genellikle Blog sitelerine yönelirler ayrıca ücretsiz altyapı sunan siteler aracılığı ile ücretsiz bir ÅŸekilde blog sitesini oluÅŸturabiliyorsunuz. Ä°lerleyen zamanlarda ücretsiz blog sitesi açma hakkında da blog yayınlayarak sizlere yardımcı olacağım.

Blog Yazarlığı Nedir?

 Blog yazarlığı,insanlara internet hakkında faydalı bilgileri,deneyimlerini veya yeni haberleri kendi internet sitesi üzerinden yayımlayan kiÅŸilere blog yazarı deniyor. Bu kiÅŸiler zamanlarının çoÄŸunu araÅŸtırmalar yapmak,faydalı içerikler üretebilmek ve siteyi geliÅŸtirebilmek için harcıyorlar. Ä°nsanlarının yazılarını okumalarını saÄŸlamak için ise gerçekten kaliteli içerikler yazmaları gerekiyor. Ä°yi bir blog yazarı olmak için neler yapılması gerektiÄŸini daha detaylı okumak isterseniz ''Ä°yi Bir Blog Yazarı Nasıl Olunur?'' baÅŸlıklı blogu siteden okuyabilirsiniz.

Blog Sitesinden Nasıl Para Kazanılır?

Blog sitesinden para kazanmak için satış ortaklığı veya reklam yayıncısı olarak para kazanabilmeniz mümkündür. Satış ortaklığı ile sitenizde ünlü internet sitelerinin veya firmaların ürünlerini sitenizde yayımlayarak okurların o ürünü almasını saÄŸlayarak komisyon yöntemiyle kazanç saÄŸlayabiliyorsunuz fakat her blog yazarı satış ortaklığı ile para kazanamayabiliyor bunun nedeni siteye gelen ziyaretçi sayısının az sayıda olması. Sitenize gelen ziyaretçi sayısı az ise zaten büyük ihtimalle ürünü satamayacaksınız. Ziyaretçi sayınız fazla ise bu yöntemi öneriyorum. Satış ortaklığı yapmak isterseniz en güvenilir satış ortaklığı sitelerini yazının sonunda paylaÅŸacağım. DiÄŸer bir yöntem olan reklam yayıncısı olarak para kazanma yöntemidir. Birçok blog yazarının kullandığı bu yöntem ile çok iyi kazançlar elde edebiliyor. Reklam ÅŸirketlerinin reklamlarını sitelerinde yayınlayarak tık başına veya gösterim başına para kazanabilirler lakin bu yöntemde de iyi paralar kazanabilmek için tartışmasız en iyi reklam servisi olan Google Adsense servisinden onay almanız gerekmektedir. Google Adsense onay alabilmek için neler yapılması gerektiÄŸini sitemde yayınladım ''Google Adsense Onayı Almak İçin Yapılması Gerekenler'' blogunu okuyarak neler yapmanız gerektiÄŸini öğrenebilirsiniz. Bende Google Adsense servisine baÅŸvurdum ve sonucunu bekliyorum. Google siteniz için kaliteli ve sitenizle alakalı reklamları sizlere sunarak iyi kazançlar elde etmenizi saÄŸlıyor. Ä°sterseniz mail yoluyla performansınızı arttırmanıza yardımcı oluyorlar. Tek dezavantajı ise her blog sitesini kabul etmiyor olmalarıdır lakin sitenizi Google Politikaları'na uygun ÅŸekilde kurarak ve özgün içerikler paylaÅŸarak onay alabiliyorsunuz. Umarım sizlere blog yazarak para kazanma konusunda yardımcı olabilmiÅŸimdir.Sosyal hesaplarınızda yazıyı paylaÅŸarak bu konuya meraklı kiÅŸilere yardımcı olabilirsiniz. Ä°nsanların iÅŸlerini para için yapmaması gerekir fakat emeklerinin de  karşılığını almaları gerektiÄŸini düşündüğüm için bu blogu yayınladım. Google Adsense ve en güvenilir satış ortaklığı yapabileceÄŸiniz sitelerin linkleri aÅŸağıdadır. Eksiklerimi,hatalarımı ve paylaÅŸmak istediklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Takipte kalın.👈

Satış Ortaklığı OdaklıPazar:http://bc.vc/w6sAH0z
Google Adsense:http://bc.vc/b7Q8nod

 

1 yorum: